Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از راه‌اندازی شماره‌گذاری اینترنتی از سال آینده در سراسر کشور خبر داد و گفت: یکی از اهداف و اولویت‌های ما این است که در سال ۱۴۰۱ خدمات مربوط به شماره‌گذاری خودروها را توسعه دهیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سردار سیدکمال هادیان‌فر در همایش سراسری رؤسای پلیس راهنمایی و رانندگی، اظهار کرد: یکی از اهداف و اولویت‌های ما این است که در سال ۱۴۰۱ خدمات مربوط به شماره گذاری خودروها را توسعه دهیم که در همین راستا نیز شماره گذاری اینترنتی از سال آینده در سراسر کشور راه‌اندازی خواهد شد، همچنین زیرساخت‌ها را برای ارائه خدمات شماره گذاری از درِ خانه فراهم کردیم و مراحل نهایی آن نیز در حال انجام است تا از سال آینده اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره نصب پلاک سوم بر روی وسیله نقلیه، افزود: این موضوع در سال ۱۴۰۰ به تصویب فرماندهی انتظامی کشور رسید و برابر قانون سال آینده اجرایی خواهد شد، همچنین سامانه مدیریت یکپارچه را نیز از سال ۱۴۰۱ اجرایی می‌کنیم. در این سامانه نقش و وظایف ۳۰ دستگاه تشریح شده و می‌توان از حدود ۵ دقیقه به تصادفات رسیدگی کرد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا استفاده از ظرفیت‌های هوشمند و آنلاین برای رسیدگی به اعتراضات ناشی از تخلفات رانندگی را نیز یکی دیگر از اولویت‌ها و برنامه‌های پلیس اعلام کرد و گفت: در صورت راه‌اندازی این سامانه دیگر نیازی به مراجعه حضوری در محل نیست.

وی درباره استفاده از پهپاد در پلیس راهنمایی و رانندگی خاطرنشان کرد: این موضوع همچنان در دستور کار پلیس است و ما امیدواریم که با توسعه پهپادها بتوانیم از آن برای اعمال جریمه و نظارت بیشتر بر جاده‌ها بهره ببریم. این موضوع همچنین می‌تواند در بررسی صحنه تصادفات نیز به ما کمک کند.

هادیان‌فر در ادامه از افزایش ۹ درصدی حقوق پرسنل راهور خبر داد و گفت: توجه به معیشت و حقوق پرسنل از اولویت‌های ما است و ما همواره به آن توجه داریم به همین دلیل تغییر ساختار فرماندهی انتظامی کشور ضروری است و پیشنهاد می‌شود که راهنمایی و رانندگی نیز به سومین نیرو در این فرماندهی کل تبدیل شود.

وی با بیان اینکه تمام دستگاه‌ها باید در زمینه کاهش تصادفات فعالیت کنند، گفت: سهم دستگاه‌ها در بحث تصادفات مشخص است اما جالب است که بیشترین انتظار و مطالبه را از پلیس مطرح می‌کنند در حالی که تنها ۱۹ درصد از این سهم مربوط به پلیس است و دیگر دستگاه‌ها نیز سهم دارند.

به گزارش ایمنا، تعویض پلاک، یکی از مهمترین مراحل نقل‌وانتقال خودرو است که خریداران و فروشندگان را درگیر می‌کند. یکی از اهداف اصلی تغییر پلاک خودرو، دسترسی سریع به هویت و نشانی مالک وسیله نقلیه است. برای این منظور، دو طرف معامله باید مستندات و مدارک تعویض پلاک خودرو را آماده کنند و با مراجعه به مراکز مربوطه اقدامات لازم را انجام دهند.

تعویض پلاک خودرو قبل از شیوع ویروس کرونا به صورت حضوری بود و افرادی که قصد تعویض پلاک‌های خودروهای خود را داشتند باید به مراکز مربوط به تعویض پلاک مراجعه می‌کردند و چندین ساعت را برای تعویض پلاک ماشین خود سپری می‌کردند اما پس از شیوع ویروس کرونا، برای کاهش مراجعات حضوری و کاهش شلوغی در مراکز تعویض پلاک، از مهرماه ۱۳۹۹ علاوه بر مراکز تعویض پلاک استان تهران، تمام مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در دیگر استان‌های کشورمان نیز به سایت اینترنتی تعویض پلاک متصل شده‌اند.

کد خبر 560300

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مراکز تعویض پلاک تعویض پلاک اینترنتی رئیس پلیس راهور ناجا مرکز تعویض پلاک اینترنتی شماره گذاری خودرو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پلیس راهنمایی و رانندگی سال آینده شماره گذاری راه اندازی تعویض پلاک اولویت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۵۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوشتن و برچسب زدن روی خودرو ممنوع است | بیشترین شکایت مردم به پلیس راهور از ۳ مورد

به گزارش همشهری آنلاین، جلسه ارتباط مستقیم رئیس پلیس راهور فراجا با مردم امروز در مرکز نظارت همگانی فراجا ۱۹۷ برگزار شد و سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا در این دیدار مردمی به مسائل و مشکلات مردم پرداخت.

سردار حسینی اظهار داشت: روال همیشگی و مرسوم این است که مسئولان فراجا در ۱۹۷ به مشکلات طرح‌شده مردم رسیدگی کنند که یکی از کارهای خوب است.

وی تصریح کرد: امروز بیش از ۱۳۰ نفر به دلایل مختلف به ۱۹۷ مراجعه کردند که مهم‌ترین مطالبات و درخواست مردم رسیدگی به تخلفات آموزشگاه‌های رانندگی، شماره‌گذاری خودروها و اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و جریمه رانندگی بود. نکته مهم این بود که در جرایم رانندگی هیچ‌کدام جریمه اشتباهی نبود، بلکه درخواست بخشش بود.

رئیس پلیس راهور فراجا درخصوص نور چراغ‌ها گفت: نور چراغ‌ها باید تلفیقی از زرد و سفید باشد و چراغ فابریک خودروها از شرایط استاندارد برخوردار است.

سردار حسینی در خصوص بغل‌نویسی روی شیشه و بدنه خودرو گفت: نصب هرگونه نوشته یا برچسب روی شیشه‌ها و بدنه خودرو ممنوع است و تنها استثنا خودروهای مربوط به بخش‌های تجاری و اقتصادی هستند که با گرفتن مجوز با ابعاد مشخص نسبت به درج نوشته اقدام کنند. در غیر این صورت، هرگونه تصویر و نوشته ممنوع است.

کد خبر 848337 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم خودرو پليس راهور

دیگر خبرها

  • نگهداری تَک‌پلاک جرم است
  • نگهداری تَک پلاک جرم است | مسئولیت ارتکاب جرم با پلاک مفقودی بر عهده کیست؟ | مالک خودرو ۲۴ ساعت مهلت اعلام مفقودی دارد
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود/اعمال قانون و اعزام به پارکینگ
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • تصادف خودرو سوخت‌بر در خراسان جنوبی ۲ کشته داشت
  • نوشتن و برچسب زدن روی خودرو ممنوع است | بیشترین شکایت مردم به پلیس راهور از ۳ مورد
  • بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع است
  • ورود موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور در معابر
  • ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو